رفتن به نوشته‌ها

باید و نباید‌های مهم مبتلایان به کم خونی (قسمت پایانی)

[ad_1]

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، کم خونی یا فقر آهن شایع‌ترین و گسترده‌ترین اختلال تغذیه‌ای در جهان است. اما دریافت کافی آهن از رژیم غذایی صرفاً محود به خوردن غذا‌های غنی از آهن نیست. بین سطح آهن، آهن موجود در غذا و توانایی بدن در جذب آن رابطه پیچیده‌ای وجود دارد.

[ad_2]

Source link

منتشر شده در دسته‌بندی نشده

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *