رفتن به نوشته‌ها

جلوگیری از گل سمی در مواد غذایی

[ad_1]

آن است که علاوه بر فوق العاده به دانش ما در مورد مواد غذایی که برای پیدا کردن وجود دارد بسیاری از گل هایی که مناسب هستند به عنوان تازه های دکوراسیون و یا آراستن و یا برای استفاده در مواد غذایی خام savouries و سالاد و غذاهای پخته شده, دسر و یا حتی در نوشیدنی. آشپزخانه های ما جذاب تر به گل تبدیل شدن به یک آیتم به طور منظم در رژیم غذایی ما و ارائه مشتاق رستوران یک فرصت منحصر به فرد برای ارائه غیر معمول به لمس خود را طبخ. اما به غیر از احتیاط در مورد فکر کردن به استفاده از یک گل در مواد غذایی به دلیل جذاب و رنگ و عطر و یا شکل ما باید بدانید که خواص آن و کدام یک از آنها مثبت سمی است.

لیستی از گیاهان و گل است که این دسته قرار می گیرند در حال رشد است به عنوان مطلب علمی تجزیه و تحلیل را تایید می کند خطر حتی اگر بسیاری از آنها ممکن است همچنین با استفاده از سنتی یا مدرن و شیمیایی دارو به عنوان درمان برای بیماری های خاص.

در اینجا برخی از شناخته شده مشترک گل در غرب باغ است که شناخته شده به عنوان سمی است و باید اجتناب شود در همه زمان ها. آنها متغیر درجه خطر از خفیف به طور بالقوه کشنده است.

آدونیس (قرقاول چشم) – Adonis annua, A. vernalis

آفریقایی و گل جعفری – جعفری erecta, T, minuata

خانه گل شمعدانی – گل داودی c. morifolium A. neriifolia

شقایق – شقایق nemorosa A. narcissiflora A. vernalis

پاییز زعفران – Colchicum autumnale

بلادونا (Deadly Nightshade) – Atropa belladonna

شمشاد (جعبه) – شمشاد microphylla B. sempervirens

جارو ( به اسپانیایی جارو) – Spartium junceum syn Genista juncea, Cytisus scoparius

کارولینای یاس (زرد Jessamine زرد یاس) Gelsemium sempervirens

Cestrum ( شب-رایحه یاس)- Cestrum nocturnum , C. parqui, C. aurantiacum

Chincherinchee (ستاره بیت لحم) – Ornithogalum thyrsoides

Christmas Rose – Helleborus نیجر

گل داوودی – گل داوودی مستطیل, C. glycinoides C vitalba

سماق لری (توتو, مرگ, سماق لری) – سماق لری arborea, C. myrtifolia

Cotoneaster – C. acuminata, C. lactea

نرگس – نرگس شبه نرگس

تاتوره – تاتوره کاندیدا syn Brugmansia کاندیدا

زبان پس قفا – زبان پس قفا بلادونا

Foxglove – Digitalus lanata D. پورپورا

Frangipani – Plumeria acuminata P. alba

Hellebores – Helleborus foetidus, H. niger, H. orientalis

سنبل Hyacinthus orientalis, H. romanus

زنبق – زنبق ورسيکالر و گونه های دیگر

Jonquil – نرگس jonquilla N. poeticus N. odorus

لانتانا – Lantana camara

کمتر پروانش (گل از مرگ) – Vinca minor

زنبق دره – Convallaria کتابهايی

برگ توتون هندی (کاردینال گل) – برگ توتون هندی cardinalis L. inflata

کوه لورل (پارچه خار خودکشی بوش) – زمستان latifolia, K. angustifolia

خرزهره – خرزهره

گل نرگس – Vinca roseus syn Catharanthus roseus

بنت قنسول – Euphorbia pulcherrima E. tirucalli

آلاله (باغ آلاله) – Ranunculus asiaticus

نخود شیرین – Lathyrus latifolius L, odoratus

سفید خریق سفید – وراتروم آلبوم

Wintersweet (آبادی سم) – Akokanthera oblongifolia یک spectabilis

گل یاس زرد( کارولینای یاس) Gelsemium sempervirens

زرد خرزهره – Thevetia neriifolia, T. peruviana

دیروز-امروز و فردا (شب و روز گل) Brunfelsia brasiliensis

همه گل اول باید قبل از شناسایی مورد استفاده در مواد غذایی است.

نمی خوردن گل است که تضمین شده نیست و به رایگان از آفت کش ها و مواد شیمیایی.

[ad_2]

منتشر شده در دسته‌بندی نشده

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.