رفتن به نوشته‌ها

رستوران کار کنترل

[ad_1]

آنچه که به عنوان یک “خام زايمان درصد است کافی نظر واقعی دلار هزینه می کنیم اما فروش-هر-مرد-ساعت ارائه می کنند یک تصویر بهتر از خود را چگونه موثر برنامه است.

معمولا در رستوران ها خدمات سریع فروش هر مرد ساعت می تواند یک ابزار ارزشمند استفاده می شود که در هر بخش از صنعت ما. به عنوان صاحبان اپراتورها و مدیران ما نیاز به جمع آوری یک زرادخانه تحلیلی “سلاح” برای مبارزه با افزایش هزینه های.

آن را ساده به رقم فروش روزانه خود را-هر-مرد-ساعت (SPMH) و انجام شده است با تقسیم تعداد کل ساعت با فروش ناخالص. بالاتر SPMH در نتیجه کاهش نیروی کار در صد بدون توجه به فرد نرخ پرداخت. این یک ایده خوب برای محاسبه SPMH برای هر بخش و همچنین به عنوان یک تعداد ساعت.

مثال:

کار ساعت

  • مقابل خانه (غذاخوری) = 35 ساعت
  • نوار = 24 ساعت
  • بازگشت از خانه (کیت / ظرف) = 26 ساعت
  • مجموع = 85 ساعت

فروش Dept.

  • مقابل خانه (مواد غذایی و bev) = 1800 دلار
  • نوار (bev تنها) = $1,000
  • بازگشت از خانه (فروش مواد غذایی) = 1500 دلار

فروش هر مرد ساعت

  • مقابل خانه = $51.43
  • نوار = $41.66
  • بازگشت از خانه = $57.69

مجموع فروش ناخالص = $2,500

به طور کلی SPMH = $29.41

البته هر نوع عملیات رستوران متفاوت است و انتظارات مختلف که آن را به بهره وری کارکنان. فست فود عملیات ممکن است قادر به رسیدن به یک مقدار بالاتر SPMH از گفتن یک رستوران ارائه خدمات جدول.

شما می توانید به عنوان خاص به عنوان شما مراقبت. شما می توانید محاسبه SPMH برای هر یک از زیر گروه (bussers, diswashers, بار, پشت, و غیره.). پس از انجام این کار برای چند هفته شما شروع به دیدن الگوهای ظهور در هر بخش. رفتن یک گام بیشتر و محاسبه ارقام برای روز قطعات (bfst ناهار و غیره) ارائه خواهد شد برخی از اطلاعات بسیار دقیق. برای بسیاری از عملیات ساده کلی SPMH کافی است.

SPMH یک ابزار عالی است و می تواند مورد استفاده قرار گیرد برای کمک به شما در نوشتن بیشتر موثر برنامه است. برنامه نوشته شده توسط شما موثر ترین روش کنترل کار. ثابت ارزیابی بهره وری بسیار مهم است به موثر برنامه نوشته شده.

[ad_2]

منتشر شده در دسته‌بندی نشده

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.